Οι περιπέτειές μου

Η αιμορροφιλία δε με εμποδίζει να ασχολούμαι με πολλές δραστηριότητες! Πηγαίνω στο σχολείο, κάνω νέους φίλους, μαθαίνω ένα μουσικό όργανο (φλογέρα), κάνω κολύμβηση, σχεδιάζω ακόμη και τις δικές μου ιστορίες κόμικ!

Και αν κάποια στιγμή τραυματιστώ, ξέρω ότι οι γονείς και οι φίλοι μου θα μου κάνουν παρέα για να περάσει ευχάριστα ο χρόνος που θα πρέπει να μείνω στο σπίτι!

Εδώ μπορείς να διαβάσεις όλες τις περιπέτειές μου. Εγώ και οι φίλοι μου θα σου κρατήσουμε την καλύτερη παρέα!

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Ο Αιμίλιος είναι ένα πρόσχαρο δεκάχρονο αγόρι με αιμορροφιλία. Η καινούρια του συμμαθήτρια είναι η Λίλα, η οποία μετακόμισε πρόσφατα στη γειτονιά του και είναι στενοχωρημένη. Ο Αιμίλιος τη βοηθά να νιώσει καλύτερα και μια όμορφη φιλία ξεκινά!

ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ

Ο Αιμίλιος τραυματίζεται στο γόνατο και χρειάζεται να μείνει μερικές ημέρες στο σπίτι. Οι γονείς και οι φίλοι του τον βοηθούν θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να επιστρέψει στο σχολείο, όπου η Λίλα του έχει ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη!
ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΠΟΡ
Στις διακοπές των Χριστουγέννων, ο Αιμίλιος και η Λίλα περνούν αξέχαστες στιγμές δοκιμάζοντας μια σειρά από ενδιαφέροντα σπορ, τα οποία είναι διασκεδαστικά και ταυτόχρονα ασφαλή για τον Αιμίλιο που έχει αιμορροφιλία!
Υπό την αιγίδα: Πρωτοβουλία:
Αυτές οι πληροφορίες προορίζονται για γενική πληροφόρηση και ενημέρωση του κοινού και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή ιατρού ή άλλου αρμοδίου επαγγελματία υγείας.
Share This: